3 jó dolog, amit a felnőttképzési engedély hozott



Tudod, mire érdemes ma figyelned, hogy jó dolgok történjenek az életedben?
Ma tízmilliószoros nap van. Racionális ember vagyok, mellette elfogadom azt is, hogy vannak dolgok, amelyek az érzékelhető, látható, tapintható, mérhető valóságon túlmutatnak.
A tízmilliószoros nap teremtő nap. Érdemes figyelmedet arra terelni, amit el akarsz érni. Olyan energiákat kibocsájtani a környezetedbe, amilyen energiákat Te is vissza akarsz kapni az életedben. Mert bármit is küldesz ma a környezetedbe ki, tízmilliószorosan jön vissza. Érdemes jót küldeni. :-)

Éppen ezért, ma a jóról akarok írni. Azokról a jó dolgokról, amit az új felnőttképzési rendszer, a  felnőttképzési engedély hozott nekünk.


1. Szabadpiacra akarsz képezni és számodra nem lényeges, hogy áfásak lesznek a tanfolyamok? Nincs szükséged engedélyre (nem OKJ-s képzésről beszélek) és nem kell bejelentened magad semmilyen felnőttképzési nyilvántartásba. És persze nem kell rogyásig dokumentálnod a tanfolyamokat.

2. Teljesen kezdőként is szerezhetsz felnőttképzési engedélyt. Mindennel szükséges rendelkezned, ami az engedély feltétele, ez magától értetődik, azonban nem szükségesek már lezajlott képzések ahhoz, hogy engedélyt szerezz. Ez nagy könnyebbség a régi felnőttképzési rendszerhez képest.

3. Új lehetőségek, felnőttképzési engedéllyel: jönnek a pályázatok. Nem vagyok pályázati szakember, de azért annyit tudok, hogy több tízmilliárdról van szó. Például informatikai, nyelvi, készségfejlesztő képzésekre. És ne feledjük a szakképzési hozzájárulást sem.

Ma tízmilliószoros nap van. Gondolj a bőségre, arra, amit a képzéseknél el tudsz érni.

Emlékszel az igazán jó tanáraidra? Persze, hogy emlékszel. Ha pedig egy helyen sok jó tanár volt, akkor magára az intézményre emlékszel nosztalgiával.

Egy kiváló képző emberek életét teszi jobbá. A kiváló képzésekre, kiváló intézményekre az emberek életük végéig emlékeznek.  Sőt. Azoknak az embereknek a gyerekeinek, az unokáinak életét is pozitívan befolyásolja. Generációkon keresztül ívelhet egy kiváló képzés hatása. Ez a felnőttképzés. Ez is a felnőttképzés.

Emellett azt is érdemes észben tartani, hogy felnőttképzéssel, jól felépített kurzusokkal a résztvevőknek ÉS saját magadnak is megteremted a bőséget. Egy jól felépített rendszerrel virágzó képző céget hozhatsz létre. És akkor már csak egy lépés, hogy az engedéllyel megnyíljon előtted az út új megrendelések, képzések felé.

Addig is, érdemes az éterbe pozitív gondolatokat, vágyakat, lehetőségeket, ötleteket küldeni. Tudod, tízmilliószorosan jönnek vissza. A tízmilliószoros napnak hatalmas ereje és hatása van az életünkre. Engedd, hogy hasson Rád!


Sok tanfolyamot és bőséget kívánok Neked,

Pásztor Eszter


Instagram




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Oklevél, vagy tanúsítvány?

Ingyenes felnőttképzési szerződés minta engedélyezett képzésekhez

Mi a tanfolyamaid igazi értéke?