A felnőttképzés és a lehetőségek




A felnőttképzés a 21. század egyik iparága.
A Vízöntő korában élünk. A Vízöntő kor a gondolatokról, az információról, a változásról szól.
Nem a nagy épületekről, nem a vasakról, nem a tégláról, nem a termelésről, nem az iparról, nem a nyersanyagról, nem a tömegtermelésről, nem a gyárakról. Nem a matériáról. Ezek az elmúlt korszak főszereplői.

Megvolt a szerepük, meg is van még most is a szerepük, azonban lassan leléptetik őket a trónról. Szereplők lehetnek, de nem főszereplők. Az új korszak főszereplői a gondolatok, az információ, az oktatás, a tudás. A megfoghatatlan, láthatatlan, de mindenhol jelen lévő mentális energia. Az Internetnél vízöntőbb dolgot például el sem lehet képzelni.

Egy ilyen korban a képzés, az oktatás az információátadás és információáramlás egyik eszköze. Ezért a 21. század egyik üzlete a felnőttképzés, ami emberek életét képes jobbá tenni. 
Hogy Magyarországon ez fog-e történni, az Tőled is függ. Mindnyájunktól.

Mit jelent ez Neked? 

A jó hír, hogy ha nem akarsz belemenni a pályázatokba, nem kell. Ha nem akarsz belemenni a pályázatokba, akkor a szabadpiacon úgy kísérletezhetsz és olyan dolgokat próbálhatsz ki, amiket csak szeretnél. Szabadkezet kaptál. Itt azokra a képzésekre gondolok, amelyek nincsenek a felnőttképzési törvény hatálya alatt.

Van egy olasz közmondás: Ogni lasciata è persa (kábé: onnyi lássátá e perszá). Szabad fordításban: minden lehetőség, amit nem használsz ki, elveszett, mindörökre. Azaz: használd ki a lehetőségeket!
Használd jóra, hogy vannak képzések, ahol gyakorlatilag szabadkezet kaptál. Használd jóra ezt a fantasztikus lehetőséget!


24 órán belül itt az augusztus, a Naaaaagy Pihik időszaka.
Pihizz, gyűjts energiát, mert a lehetőségekkel is akkor tudsz élni, ha látod őket. Ehhez pedig szükséges egy kis pihi. :-) 


Jó pihenést és energiagyűjtést kívánok mindnyájunknak a felnőttképzésben,


 Pásztor Eszter
 Független Felnőttképzési Szakértő

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Oklevél, vagy tanúsítvány?

Ingyenes felnőttképzési szerződés minta engedélyezett képzésekhez

Mi a tanfolyamaid igazi értéke?