Pásztor Eszter blogja a felnőttképzésről: Mielőtt jönne a bejgli-kóma és dőlne a fa...

2015. december 18., péntek

Mielőtt jönne a bejgli-kóma és dőlne a fa...
A Karácsony mindent átsző, mindenhonnan a karácsony kopogtat, dől, berobban.
Zseniális kereskedők voltak, akik kitalálták a karácsonyt, valamint a karácsonyi ajándékozást, mert bevallom, racionális embernek tartom magam, a karácsony egy kereskedelmi részlete alól évek óta nem bírom magam kivonni: a karácsonyi dekoráció. :-))

Imádom. Minden évben beszerzek valamit, képtelen vagyok ellenállni a csillogó díszeknek, a girlandoknak, a különböző karácsonyi kütyüknek, a karácsonyi fényfüzéreknek. 2-3 hete folyamatosan díszítem a környezetem, eszméletlen jól néz ki, főleg, hogy "cat-proof", azaz macskabiztos dekort használok.

Egyszóval: jön a karácsony, az év végi pihenés időszaka. Én is elvonulok most két hétre szabadságra, gondoltam, így karácsony előtt megköszönöm az év közben átélt boldog pillanatokat.

Köszönöm a sok szép pillanatot az ügyfeleimnek, akikkel küzdelmes, de mellette sikerélményekkel teli és röhögésektől hangos napokat töltöttünk. Köszönöm Nektek a bizalmat, a kitartást (mert egy hatósági eljárás sosem egyszerű), a hitet és a profizmust!

Köszönöm Nektek, kedves olvasók a sok-sok kedves e-mailt, visszajelzést, jövőre is sok szép pillanatot és jó munkát kívánok Nektek.

Köszönöm Zsoltnak, társamnak, hogy nem csak a magánéletben, hanem a munkában is szeretetével, profizmusával, meglátásaival és kitartásával a szó legnemesebb, legvalódibb értelmében a társam.

Köszönöm anyunak, barátaimnak azt a sok-sok jót, amivel év közben is elhalmoztak, a meglátásokat, a tanácsokat és sok-sok mosolyt.

Köszönöm a cicáinknak, hogy folyamatos dorombolásukkal, jelenlétükkel biztosítanak nekünk sok-sok szeretetet és szőrt.

És most kikapcs, viszlát januárban!

Kellemes Ünnepeket, Boldog Új Évet kívánok,


Pásztor Eszter

1 megjegyzés:

  1. Neked is boldog karácsonyt és sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk!

    VálaszTörlés