Mielőtt jönne a bejgli-kóma és dőlne a fa...




A Karácsony mindent átsző, mindenhonnan a karácsony kopogtat, dől, berobban.
Zseniális kereskedők voltak, akik kitalálták a karácsonyt, valamint a karácsonyi ajándékozást, mert bevallom, racionális embernek tartom magam, a karácsony egy kereskedelmi részlete alól évek óta nem bírom magam kivonni: a karácsonyi dekoráció. :-))

Imádom. Minden évben beszerzek valamit, képtelen vagyok ellenállni a csillogó díszeknek, a girlandoknak, a különböző karácsonyi kütyüknek, a karácsonyi fényfüzéreknek. 2-3 hete folyamatosan díszítem a környezetem, eszméletlen jól néz ki, főleg, hogy "cat-proof", azaz macskabiztos dekort használok.

Egyszóval: jön a karácsony, az év végi pihenés időszaka. Én is elvonulok most két hétre szabadságra, gondoltam, így karácsony előtt megköszönöm az év közben átélt boldog pillanatokat.

Köszönöm a sok szép pillanatot az ügyfeleimnek, akikkel küzdelmes, de mellette sikerélményekkel teli és röhögésektől hangos napokat töltöttünk. Köszönöm Nektek a bizalmat, a kitartást (mert egy hatósági eljárás sosem egyszerű), a hitet és a profizmust!

Köszönöm Nektek, kedves olvasók a sok-sok kedves e-mailt, visszajelzést, jövőre is sok szép pillanatot és jó munkát kívánok Nektek.

Köszönöm Zsoltnak, társamnak, hogy nem csak a magánéletben, hanem a munkában is szeretetével, profizmusával, meglátásaival és kitartásával a szó legnemesebb, legvalódibb értelmében a társam.

Köszönöm anyunak, barátaimnak azt a sok-sok jót, amivel év közben is elhalmoztak, a meglátásokat, a tanácsokat és sok-sok mosolyt.

Köszönöm a cicáinknak, hogy folyamatos dorombolásukkal, jelenlétükkel biztosítanak nekünk sok-sok szeretetet és szőrt.

És most kikapcs, viszlát januárban!

Kellemes Ünnepeket, Boldog Új Évet kívánok,


Pásztor Eszter

Megjegyzések

  1. Neked is boldog karácsonyt és sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Oklevél, vagy tanúsítvány?

Ingyenes felnőttképzési szerződés minta engedélyezett képzésekhez

Mi a tanfolyamaid igazi értéke?