ÚJ felnőttképzési szerződés


Tegnaptól új korszak kezdődött a felnőttképzésben. Nagyon éles a korszakváltás.
Egyelőre még nem ismerjük az új akkreditáció, az engedélyeztetés részleteit. Amit viszont ismerünk: durva ellenőrzések elé nézhetnek a felnőttképzők.

Mit ellenőrizhetnek majd és hogyan? Milyen dokumentum változott tegnaptól, mit kell átírnod?

Először is, a felnőttképzési szerződés tartalma enyhén megváltozott. Nem nagyon, éppen eléggé, hogy ha kapsz egy ellenőrzést, akkor bizony könnyen rajtakaphatsz az apró változásokon.
Az Informátor előfizetőknek már be is pottyant a postaládájukba az új felnőttképzési szerződés sablonja.

Az új felnőttképzési törvény tegnaptól életbe lépett. Kapaszkodj és húzz bele, mert minden meg fog változni a felnőttképzésben. Ha nem követed a híreket, akkor könnyen egy szaftos bünti bepisloghat, figyelj erre.

Szerdán jön az Informátor legújabb száma, benne: amit most tudunk az új akkreditációról, az engedélyről, apróságok, amelyekre figyelj oda, mire számíthatsz az új rendszerben.


Kellemes hetet kívánok Neked addig is, Informátor tagokkal találkozom szerdán,


Pásztor Eszter
Országos Felnőttképzési Szakértő

Ui: jönnek a változások és naprakész akarsz lenni, hiányoznak információk? Ha Te is szeretnél naprakészen értesülni a hírekről, rendeldd meg ma az Informátort.

Megjegyzések

  1. Kedves Eszter,
    Kérdezném, hogy a 2013. aug.-ban indult képzésekhez szept. 01-e után csatlakozókra melyik szerződés vonatkozik?? és a csoportdossziéba melyik anyagok kellenek. Már az újak, vagy azok az ÚJ okj-ban indult csoportokra érvényes, amik szept.01. utána indultak
    Köszönöm!
    L.T.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Oklevél, vagy tanúsítvány?

Ingyenes felnőttképzési szerződés minta engedélyezett képzésekhez

Mi a tanfolyamaid igazi értéke?